Familie- en organisatie opstellingen

Familie- en organisatie opstellingen

We zijn allemaal sterk beïnvloed door de familie waar we uit voortkomen en door de systemen en relaties waar we deel van uitmaken of hebben gemaakt. Vaak is de ervaring belangrijk voor onze verdere ontwikkeling, maar soms is die invloed niet prettig, belemmerend, pijnlijk. En vaak is dat niet bewust. Het uit zich bijvoorbeeld als moeite met keuzes maken en knopen doorhakken, last van slapeloosheid, vermoeidheid, ruzies, onverklaarbare angst, verdriet, pijn of niet uit je woorden kunnen komen.

In al die gevallen zijn systemische opstellingen een indringende, krachtige methodiek om verandering te bewerkstelligen.

Familieopstellingen

Je kunt bij mij een opstelling doen. Individueel in mijn praktijk. Zie sessies-in-amersfoort. Je kunt me ook uitnodigen op jouw locatie. Dan werk ik een dag of dagdeel met cliënten van jouw praktijk als loopbaanadviseur, coach, therapeutische praktijk, in een proces- of een intervisiegroep, op een festival of conferentie.

Organisatie opstellingen

Ik beperk me niet tot familieopstellingen. Ook andere systemen, afdelingen, kleine en grotere organisaties, loopbanen en abstracte structuren (projecten, methodieken, doelen etc.) kun je opstellen. Dat is in sommige situaties toepasselijker. Bijvoorbeeld in workshops op congressen, seminars, bij organisaties en stuurgroepen.

Kies voor meer informatie daarover voor opstellingen op aanvraag.

Deel deze pagina: