Informatie over de praktijk

Claes-Berend van der Kolk
Sparringpartner – trainer – coach – opleider

Praktische informatie

Mijn praktijk is op Nieuweweg 4 in Amersfoort. Daar mag je zonder vergunning met de auto echter niet komen. Navigeren en parkeren ‘Achter Davidshof’, dat is drie minuten te voet.

Verder werk ik landelijk. Op uitnodiging op festivals, congressen en conferenties, maar ook in kleinere setting in een privé omgeving.

Tarieven ex. btw

Individuele sessies en coaching kosten 150 euro per sessie van 1,5 á 2 uur. Opstellingen en trainingen zijn inclusief voorbereiding en tussentijds overleg en kosten 750 euro per dagdeel. Overige tarieven op aanvraag.

IBAN: NL63 INGB 0007 1112 17 t.n.v. C.B. van der Kolk.

Over Claes-Berend

Ik werk graag met mensen die een verschil maken. Ga met hen de diepte in, want in de diepte vind je de bouwstenen voor een betere toekomst. Wie met hart en ziel stuurt is een betere leider. Verbindend, energiek en daadkrachtig.

Opleiding

Mavo, Ondernemerscollege Kennemerland (MBO), HEAO Small Business (ondernemerschap), SPSO psycho-sociale communicatie,  Post-HBO berijfstrainingen en consultancy op Erasmus Rotterdam, Systeemdynamiek in organisaties Bert Hellingerinstituut, Familieopstellingen LametvanZet, Regressietherapie Tasso. 

Verder diverse workshops en conferenties creatief denken, encounter movement, lichaamswerk, tantra, Logosynthese, Gestalt, Psychosynthese, energetische benadering, sjamanisme, sweatlodge, manifestatie, Eckhardt Tolle, de Fontein, Maarten Oversier, The Secret, meditatie, Bachremedies, mediumschap etc.

Werkervaring

Ik was beheerder van camping Rolandsduin in Wijk aan Zee, heb edities van ViaVia (papierenvoorloper Marktplaats) opgezet in Den Haag en Utrecht, Internationaal Coördinator bij Loesje, directeur van het Centrum voor Zelfbezinning, eigenaar van Met Hart en Ziel, leiderschapscoach op Nyerode, eigenaar, consultant en coach bij Centrum voor Organisatieopstellingen en momenteel werk ik als coach, therapeut, opsteller, docent en consultant onder de naam Deeper Levels of Leadership.

Deel deze pagina: