Sessies in Amersfoort

Sessies in Amersfoort

Deeper Levels® Coaching en Therapie

Als je jezelf en in je werk wilt ontwikkelen, persoonlijke en relationele blokkades wilt opruimen of doelen wilt bereiken in je leven, werk of onderneming dan ben je bij mij aan het juiste adres voor individuele sessies in Amersfoort of voor sessies met je persoonlijke of zakelijke partner.

Ik hou van een heldere aanpak. Zo kort, eenvoudig en doeltreffend mogelijk, maar zo lang en gecompliceerd als nodig.

Persoonlijke ontwikkeling

Als je jezelf wilt bevrijden van tegenslag, pijn en blokkades en je weet of vermoedt dat die blokkades hun oorsprong in het verleden hebben.

Dat kan je eigen jeugd zijn, maar ook nog verder terug. Je familie of ervaringen van voor je geboorte.

Niets gaat me te ver. Niet qua thema, niet qua oorsprong of oorzaak. Ik analyseer je probleem niet, ik adviseer je niet. Ik ben alleen specialist in de interventie, de manier om de wijsheid en oplossing in jou te vinden. Jij bent degene die vindt, verandert en oplost. Ik help op de juiste plek te zoeken en pijn en spanning daarover los te laten.

Daarvoor gebruik ik regressie, innerlijk kindwerk, energetisch werk, personificatie, het gesprek en systemisch werk (familieopstellingen). Je kunt voor een sessie komen, ook voor een specifieke aanpak. Maar gebruikelijk is dat we in een intake bespreken wat je wilt bereiken en dat ik dan de aanpak kies om in enkele sessies flinke vooruitgang te boeken en hardnekkige symptomen op te lossen.

Professionele ontwikkeling

De meeste mensen weten wel of ze al uit de verf komen of nog niet. Als je niet helemaal tevreden bent dan kan een coaching je vaak helpen. Tenminste om te weten wat je te doen staat.

Wie ben je?

Wat speelt er?

Wat wil je?

Als er een wonder zou gebeuren in je leven, wat zou er dan anders zijn over een half jaar?

Geloof je in de mogelijkheid van dat wonder?

Belemmeringen inventariseren en oplossen met behulp van een opstelling, regressie, energiewerk en de kracht van manifesteren.

En… Aktie! Wat kom je tegen?

We kijken wat je al gedaan hebt op het gebied van coaching en ontwikkeling. Dan zoeken we een aanpak die niet overlapt, maar gebruiken de opbrengst van je eerdere ervaringen.

We graven diep; we willen dat je de beschikking krijgt over je eigen gedachten, gevoel en intuïtie. Over hoofd, hart en ziel, want dat heb je nodig voor de volgende stap.

De focus ligt erop datgene wat je werkelijk wilt met vreugde, vrijheid en behoud van energie te gaan doen.

Deel deze pagina: